Ronny

Gamestormer, Agile coach & trainer, Scrum Master, Team coach, Lean SixSigma BlackBelt

0625222785


Ik ben:


Ronny, een sportieve noorderling met een passie voor teamwork. Ruim 5 jaar ben ik Lean & Agile consultant, Agile coach en -trainer en werk ik graag aan het verbeteren van en met teams. Ik gebruik de kracht van visualisaties om inzichten te verschaffen en teams en organisaties vooruit te helpen. Ik deel mijn kennis graag visueel. Een cursist zei laatst: "Ik heb al eerder een Scrum training gevolgd, maar met jouw tekening en uitleg begrijp ik het nu ook echt!"

5 Termen die mij omschrijven:


Sportief, doelgericht, inlevingsvermogen, actief en creatief.

Ik doe:


Als Gamestormer begeleid ik workshops en geef ik trainingen. Daarnaast train en coach ik teams in zelforganisatie en kort cyclisch werken met o.a. Agile, Scrum Lean en Kanban via descrumcoach.nl

In mijn vrije tijd:


Na 15 jaar actief te zijn geweest als volleybaltrainer en -coach ben ik zelf nog steeds graag actief aan het sporten. Ik sla regelmatig een balletje op de tennisbaan en voor de conditie bootcampen in de buitenlucht. Maar als het hard waait....dan wijken alle sporten voor het windsurfen.

Doe het en ervaar het!