Jos

Agile Coach, Consultant, Scrum Master

0615599255


Ik ben:


Jos werkt 13 jaar in de ICT en daar haalt hij veel lol uit. Hij heeft in en met vele Agile teams gewerkt. Begonnen als tester en test automatiseerder en is geleidelijk naar een Scrum master rol gegroeid. Kwaliteit en goed werkende software vindt hij belangrijk. Zelforganiserende teams kunnen daar aan bij dragen. Hij vertelt graag over dit onderwerp aan anderen in o.a. trainingen. Hij laat ook graag anderen hun kennis delen over deze onderwerpen. Kennis is er om gedeeld te worden en het liefst op een leuke manier. Gamestorming draagt hier aan bij.

5 Termen die mij omschrijven:


Agile & Scrum gek, familieman, kickboxing, gamer en terrasjes pakker

Ik doe:


Hij coacht en helpt teams en de organisatie er om heen graag verder met Agile en Scrum.

In mijn vrije tijd:


In zijn vrije tijd doet ik aan kickboxen besteed ik veel tijd aan mijn gezin. Ook laat ik graag de hond uit. Naast alle gezinsdrukte maak ik graag tijd vrij om te gamen.